Savremeni teniski centar

Mesto za tvoje najbolje poteze!

Untitled-design-6
Zagarantovan kvalitet šljake

Naš teniski centar se ponosi vrhunskim terenima sa sljakom. Sljaka je omiljen izbor mnogih tenisera zbog svoje posebne teksture i svojstava koja omogućavaju bolje prianjanje i kontrolu lopte. Naša sljaka je pažljivo održavana, čista i obezbeđuje odlične uslove za igru.

Untitled-design-5
Ljubazno i stručno osoblje

Naš tim posvećenih profesionalaca je tu da vam pruži najbolje moguće iskustvo tokom vaše posete. Stručan tim osoblja će vam biti na raspolaganju za sva pitanja i pomoć koja vam je potrebna. Njihova stručnost i posvećenost će vam pomoći da se osećate dobrodošlo i da uživate u svakom trenutku provedenom na terenu.

tenis-019-1-landscape
Školica tenisa

Namenjena kako početnicima, tako i naprednim igračima. Naš program obuhvata kvalitetne treninge i instrukcije koje su prilagođene svakom nivou igrača. Bilo da želite da započnete svoju tenisku avanturu ili da unapredite svoje veštine, naša školica tenisa vam pruža odličnu priliku da naučite od stručnih trenera i da se razvijate kao teniser.

Meridiana (4)
Turniri i takmičenja

Naš teniski centar redovno organizuje različite vrste turnira, uključujući pojedinačne mečeve, dublove i timska takmičenja. Ovi turniri ne samo da vam omogućavaju da testirate svoje veštine protiv drugih igrača, već vam takođe pružaju priliku da upoznate nove ljude, izgradite sportsko prijateljstvo i uživate u atmosferi takmičenja.

Zašto baš naši tereni?

Izaberite Meridiana terene za igranje tenisa i doživite vrhunski kvalitet, stručnost i uzbudljivo tenisko iskustvo koje će vam pomoći da unapredite svoju igru i uživate u ovoj predivnoj igri.

  • Vrhunski kvalitet i usluga

  • Stručno i ljubazno osoblje

  • Višedecenisko iskustvo u oblasti sporta

Koje su prednosti naše akademije?

Meridiana pruža jedinstveno iskustvo igranja tenisa i celokupnog doživljaja rekreativnog i profesionalnog sporta

  • Raznolikost programa i aktivnosti

  • Personalizovan pristup

  • Uzbudljivi događaji i partnerstva