Sportski kampovi

Za koga su namenjeni?

Meridiana sportski centar nudi različite sportske kampove namenjene sportistima od 8-23 godine.

Bez obzira da li ste početnik, razvojni ili napredni igrač, imamo odgovarajući program za vas. Teniski kampovi se organizuju tokom proleća i leta, dok su fudbalski kampovi aktuelni tokom cele godine.

Programi su podeljeni na nivoe u zavisnosti od kvaliteta igrača i željenog intenziteta treninga, a mogu trajati jednu nedelju, dve nedelje, mesec dana ili više.

Meridiana (5)

Ko može učestvovati u našim programima?

Bez obzira da li dolazite iz Srbije ili iz drugih delova sveta, Meridiana sportski centar je domaćin igračima i grupama igrača širom sveta.

Šta je uključeno u sportske kampove?

 

 

Smeštaj i lokacija

Pored adekvatne sportske pripreme, Meridiana sportski centar nudi smeštaj u hotelu Meridiana koji se nalazi unutar akademije, na samo nekoliko koraka od terena.

 

Trening i priprema

Tokom boravka na našim kampovima, igrači će imati organizovane treninge, kondicioniranje i fitnes pripreme sa našim stručnim trenerskim timom.

 

Dodatni sadržaji i aktivnosti

Pored sportske pripreme, program uključuje opcione časove stranih jezika, aktivnosti izvan terena, ishranu i smeštaj. Takođe, igrači imaju mogućnost da se opredele za dodatne individualne časove sa trenerima našeg kluba.