Košarka na meridiani

Mesto za tvoje najbolje poteze!

6P2A8629-2048x1365
Zagarantovan kvalitet terena

Naš košarkaški centar se ponosi vrhunskim terenima sa specijalnim podlogama. Jedinstvena podloga zbog svoje posebne teksture i svojstava koja omogućavaju bolje prianjanje i kontrolu lopte. Naš teren je pažljivo održavan, čist i obezbeđuje odlične uslove za igru.

6P2A8624-2048x1365
Ljubazno i stručno osoblje

Naš tim posvećenih profesionalaca je tu da vam pruži najbolje moguće iskustvo tokom vaše posete. Stručan tim osoblja će vam biti na raspolaganju za sva pitanja i pomoć koja vam je potrebna. Njihova stručnost i posvećenost će vam pomoći da se osećate dobrodošlo i da uživate u svakom trenutku provedenom na terenu.

6P2A8391-2048x1365
Školica košarke

Namijenjen kako početnicima, tako i naprednim igračima. Naš program obuhvata visokokvalitetne treninge i instrukcije prilagođene svakom nivou igrača. Bez obzira da li želite započeti svoju košarkašku avanturu ili unaprijediti svoje veštine, naša škola košarke vam pruža izvanrednu priliku da učite od stručnih trenera i da se razvijate kao igrač.

6P2A8471-2048x1365
Turniri i takmičenja

Naš košarkaški centar redovno organizuje različite vrste turnira, uključujući pojedinačne utakmice, ekipna takmičenja. Ovi turniri ne samo da vam omogućuju da testirate svoje veštine protiv drugih igrača, već vam također pružaju priliku da upoznate nove ljude, izgradite sportska prijateljstva i uživate u atmosferi takmičenja.

Zašto baš naši tereni?

Izaberite Meridiana terene i doživite vrhunski kvalitet, stručnost i uzbudljivo iskustvo koje će vam pomoći da unapredite svoju igru i uživate u ovoj predivnoj igri.

  • Vrhunski kvalitet i usluga

  • Stručno i ljubazno osoblje

  • Višedecenisko iskustvo u oblasti sporta

Koje su prednosti naše akademije?

Meridiana pruža jedinstveno iskustvo igranja košarke i celokupnog doživljaja rekreativnog i profesionalnog sporta

  • Raznolikost programa i aktivnosti

  • Personalizovan pristup

  • Uzbudljivi događaji i partnerstva