Logo i elementi brenda (2)

NOVA SEZONA 13.10

Rekreativna fudbalska liga

Mesto za tvoje najbolje poteze!

Untitled-design-7
Najkvaliteniji tereni

Naša vestacka trava pruža savršeno glatku površinu za igru, dok naši reflektori stvaraju sjajno osvetljenje koje čini noćne utakmice podjednako uzbudljivim kao i one tokom dana. Igrajte se na terenu koji je dizajniran za perfekciju i pruža vam nezaboravno iskustvo fudbala.

Untitled-design-9
Format takmičenja 4+1

Format takmičenja je 4+1. Svaki meč traje 2x20 minuta, pružajući igračima dovoljno vremena da se pokažu u najboljem svetlu. Najbolji tim osvaja novčanu nagradu, a liga funkcioniše po principu Regularni deo + play off, što znači da će najbolji timovi imati priliku da se bore za trofej na kraju sezone. 

SSQ_3893
Regularan deo + Play Off

Sistem takmičenja obezbeđuje da svaki tim ima pravi izazov i šansu za napredovanje. Liga će biti podeljena na regularni deo i play off faze, što znači da će svi timovi igrati jedni protiv drugih u regularnom delu. Nakon regularnog dela, najbolji timovi će se plasirati u play off faze takmičenja, gde će se boriti za titulu prvaka Meridian Lige.

364257872_614832397457031_332005707422485002_n
Pehari medalje i nagrade

Pehar, medalje i individualne nagrade biće dodeljene igračima i ekipama koji se izdvoje svojom sjajnom igrom tokom lige. U toku turnira, svakog dana će se birati igrač utakmice, a na kraju turnira, najbolji igrač će biti nagrađen posebnom nagradom za svoj doprinos na terenu. Ne propustite ovu priliku da se pokažete u najboljem svetlu i da osvojite zaslužene nagrade. 

Pridružite nam se i zajedno ćemo stvoriti fudbalsku priču koja će se prepričavati godinama!

Prijavite vašu ekupu već danas!