Fudbal na meridiani

Mesto za tvoje najbolje poteze!

Untitled-design-7
Najkvaliteniji tereni

Naša vestacka trava pruža savršeno glatku površinu za igru, dok naši reflektori stvaraju sjajno osvetljenje koje čini noćne utakmice podjednako uzbudljivim kao i one tokom dana. Igrajte se na terenu koji je dizajniran za perfekciju i pruža vam nezaboravno iskustvo fudbala.

P2A1104-2048x1365
Ljubazno osoblje i stručni treneri

Naš ljubazan i stručan tim osoblja i trenera je tu da vam pruži ne samo podršku, već i da vas inspiriše i motiviše na terenu. Njihova posvećenost vašem napretku i strasti prema fudbalu čini svaki trening i takmičenje posebnim i ispunjenim neograničenim mogućnostima.

Meridiana (5)
Izgradite svoj fudbalski put!

Meridiana organizuje školice fudbala i golmana koje su prilagođene svim nivoima igrača. Bilo da želite da unapredite svoje fudbalske veštine ili se specijalizujete kao golman, naše stručno vođstvo i fokusirani treningi će vam pomoći da izgradite svoj fudbalski put i ostvarite svoje ciljeve.

Untitled-design-9
Izazovi, takmičenja i gostovanja

Pored treninga, nudimo i uzbudljiva takmičenja i gostovanja. Učestvujte u Meridiana Ligi, rekreativnom takmičenju koje okuplja 15 ekipa i doživite pravu atmosferu takmičenja. Testirajte svoje veštine protiv drugih timova i stvorite nezaboravne uspomene dok se borite za pobedu.