Borilački sportovi

Mesto za tvoje najbolje poteze!

16
Borilački Ring i Moderna Oprema

Naš prostor za treniranje je nedavno prošao kroz temeljno renoviranje kako bismo vam obezbedili najbolje uslove za trening. Cilj nam je da stvorimo inspirativno okruženje gde svaki sportista može da raste, razvija se i postane pravi majstor svog borilačkog umetničkog zanata. U Meridiana Sportskoj Akademiji, trudimo se da obezbedimo najbolje uslove za postizanje vrhunskih rezultata.

18
Ljubazno osoblje i stručni treneri

Naš tim se sastoji od iskusnih i stručnih instruktora, posvećenih vašem uspehu. Oni će vas voditi kroz treninge, pružiti vam neprocenjive savete i motivisati vas da ostvarite svoj puni potencijal. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan borac, Meridiana Sportska Akademija ima program koji će vam pomoći da napredujete i postanete bolji u onome što volite.

17
Trenirajte Boks, Kik Boks ili Taekwondo

Nema potrebe da čekaš da ostvariš svoje snove u borilačkim sportovima. Pridruži se Meridiana Sportskoj Akademiji i kreni na put ka vrhunskom uspehu. Naša vrata su otvorena za sve starosne dobi i nivoe iskustva. Postani deo zajednice boraca i radujemo se što ćemo te upoznati i pomoći ti da ostvariš svoje ciljeve.

14
Moderna teretana i sprave za vežbanje

Naša teretana je opremljena najsavremenijom opremom koja vam omogućava da održite svoju formu i snagu na najvišem nivou. Bez obzira na vašu specifičnu disciplinu borilačkog sporta, naša teretana vam pruža sve što je potrebno kako biste bili u odličnoj formi.