odbojka

Mesto za tvoje najbolje poteze!

meridiana skolica odbojke
Moderno opremljen teren

Otkrijte naš savremeno opremljen teren koji je dizajniran kako bi pružio vrhunsko iskustvo odbojke. Spreman za igru, naš teren zadovoljava najviše standarde kako bi omogućio igračima da pokažu svoj maksimum. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač, naš teren je idealno mesto za uživanje u odbojci.

18
Ljubazno osoblje i stručni treneri

Naš tim ljubaznih i stručnih instruktora posvećen je pružanju podrške i usmeravanju svakog igrača ka postizanju njihovih sportskih ciljeva. Obezbedili smo stručno osoblje koje će vam pomoći u usavršavanju tehnika, strategija i taktika igre. Uz podršku našeg tima, očekujte da vaša odbojkaška iskustva budu nezaboravna.

17
Trenirajte Odbojku

Meridian je idealno mesto za sve ljubitelje odbojke koji žele podići svoju igru na viši nivo. Bez obzira da li igrate rekreativno ili težite profesionalnom uspehu, naša sportska infrastruktura pruža izvanredne uslove za trening. Sa raznovrsnim treninzima prilagođenim različitim nivoima igrača, svako može pronaći svoj prostor za razvoj veština.

14
Moderna teretana i sprave za vežbanje

Naša teretana je opremljena najsavremenijom opremom koja vam omogućava da održite svoju formu i snagu na najvišem nivou. Bez obzira na vašu specifičnu disciplinu borilačkog sporta, naša teretana vam pruža sve što je potrebno kako biste bili u odličnoj formi.